فراخوان ارسال مقاله به «کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی)»

۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۲

«کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی)» به همت جامعه المصطفی(ص) العالمیه و با همکاری مراکز علمی از جمله دانشگاه معارف اسلامی برگزار می‌گردد. بدین وسیله از استادان و مدرسان محترم گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور دعوت می‌شود مقالات علمی خود را به نشانی اینترنتی همایش ارسال نمایند: http://hamayesh.miu.ac.ir/khamenei آخرین مهلت ارسال چکیده: 31 فروردین 1402 آخرین مهلت ارسال مقاله: 31 اردیبهشت 1402 تاریخ برگزاری اجلاسیه: آبان ماه 1402 افزون بر انتشار مقالات برگزیده در نشریات علمی معتبر، پیش نشست‌های علمی و کرسی‌های علمی ترویجی با ارائه گواهی معتبر، از سوی کمیته، برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد. استادان و مدرسان محترم معارف اسلامی دانشگاه‌های سراسر کشور و نیز دانشجویان تحصیلات تکمیلی مدرسی معارف اسلامی، پس از ارسال مقاله به کنگره، کد رهگیری، عنوان مقاله و نام خود و دانشگاه محل تدریس را طریق فرم زیر ارسال نمایند تا پیگیری لازم انجام گردد.

کمیته ویژه استادان معارف اسلامی کنگره